Pěkný nový rok všem!

Ostatní5. leden 2006, 22:05

Cifra na konci letopočtu se opět změnila. Kdo bilancoval či balancoval, si zajisté dal pozor aby při tom nespadl. Stejně tak ten, kdo bouřlivě slavil konec minulého roku (ať už z jakéhokoliv důvodu), vítal rok nový či obé.

Přeji vám tímto hodně štěstí a úspěchů v roce novém, ať je (ještě) lepší než ten předchozí.

Já ukončím bilanci uplynulého roku pár odkazy:

Modří (a ti které to zajímá) si již všimli, že portfolio se rozšířilo o odkaz na web Evropských projektů občanského sdružení SANANIM a související weby, konkrétně o web Vzdělávání a Pracovní a sociální agenturu, které jsem zaštítil svým programátorským umem.

O.s. SANANIM také provozuje Café Therapy, příjemnou restauraci, café a obchod s keramikou, kterýžto web je mým nejnovějším počinem. Zatím ještě nemá definitivní podobu, buďte proto při posuzování schovívaví :)

A do třetice odkaz poslední, a to na Virtuální starou Prahu - dlouhodobý projekt, do kterého jsem přispěl vymodelováním Křížovického náměstí a západní části Karlovy ulice. Pro prohlížení a procházení 3D Prahou potřebujete nainstalovaný VRML prohlížeč. Vhodným pluginem je například Cortona Browser.

Příjemnou procházku starou Prahou si můžete vychutnat z pohodlí domova u počítače a nebo se vydat do středověkých uliček starého města, které ani za zimních dnů, večerů ani nocí nestrácejí svůj půvab a kouzlo, svůj genius loci. Pro ranní ptáčata mám jeden tip - chvíli po východu slunce je z Křížovnického náměstí nádherný výhled na Hradčany a druhý břeh Vltavy vůbec. (Quiz pro chytré hlavy: V kolik hodin jsem fotil domy na textury aby na nich nebyly lidé?)

Hodně stěstí (toho nikdy není dost) do nového roku.